top of page

Een stoere boomhut of
speelhuis laten bouwen?

Boomhut Boris maakt de mooiste boomhutten en stoerste speelhuisjes voor in de achtertuin. Dat doen we helemaal naar wens van jou en je kinderen. Wil je een schommel of glijbaan? Een touwbrug of klimnet? Het kan allemaal. 

BoomhutBoris speelhuis boomhut houten sp

Maybe you like these playhouses, too.

Een houten speelhuis of boomhut zorgt voor veel speelplezier in je tuin. Een exemplaar dat op de grond of op lage palen staat is handig als je kinderen nog klein zijn. Zo kunnen ze veilig buiten spelen. Ook als je een wat kleinere tuin hebt of de beoogde plek van het speelhuis dicht bij de tuin van de buren is, is een speelhuis op de grond een aanrader. Hieronder vind je ter inspiratie voorbeelden van houten speelhuisjes en bijbehorende prijzen, inclusief de bouw van het speelhuisje in jouw tuin.

houten speelhuis

Knus compact

Gebouwd voor Jasmijn

Compact, sfeervol en toch helemaal compleet. Dit houten speelhuis past in bijna elke achtertuin.

Vanaf:

2.740

houten speelhuis met glijbaan

Uitkijktoren

Gebouwd voor Bobbie

Alles erop en eraan, toch relatief compact qua formaat. Een ideale mid-size boomhut voor een heerlijk avontuurlijke tuin.

Vanaf:

2.930

houten speelhuis met glijbaan

Speelparadijs

Gebouwd voor Milou & Julie

Riant boomhuis, als je wilt met touwbrug. Binnen hebben je kids een zee van ruimte. De overkapte veranda is ideaal in de winter!

Vanaf:

4.250

Onze houten speelhuizen zijn gebouwd van robuust, Europees Douglas en kastanje hout. Elk speelhuis heeft standaard een balkon met een stevig hekwerk, zodat je kinderen veilig kunnen spelen. Boomhut Boris maakt alle speelhuizen op maat en naar wens. Wil je bijvoorbeeld een speelhuisje met zandbak, schommel, glijbaan of uitkijktoren? Het kan allemaal. Vraag een ontwerp op maat aan voor jouw speelhuisje! 

20191108_115131.jpg.jpg

Speelhut

Gebouwd voor Naud & Lux

Stoere blokhut-stijl boomhut die lekker de hoogte in gaat. Alsof je op de toren van een kasteel of in de mast van een schip staat!

Vanaf:

2.470

houten speelhuis met glijbaan

Luxe spelen

Gebouwd voor Rafa

De zwarte, gepotdekselde planken geven deze luxe boomhut een stijlvolle uitstraling. En wat een speelruimte!

Vanaf:

4.400

houten speelhuis met glijbaan

Buitenspelen

Gebouwd voor Sofie, Lotte en Mila

Op zoek naar het ultieme houten speelhuis? Dan is deze grote, stoere boomhut met een speels schuin dak een aanrader voor jou.

Vanaf:

4.825

Even if you don't have a tree in the garden...

Our wooden playhouses and tree houses stand on the ground or on thick, wooden poles. So you don't necessarily need a tree in the garden. A tree house or playhouse fits in almost every garden. We supply our tree houses in the Netherlands, Flanders and West Germany. Curious about the possibilities in your garden?

Boomhut-10.jpg

Daarom kiezen

andere ouders

voor Boomhut Boris

Including:

 

Manufacturing

Transport

Construction on site

This is free and without obligation!

bottom of page